Jag hatar känslan..

Jag hatar känslan av att känna att jag inte räcker till.
Jag hatar känslan av att stå dig öga mot öga och intala mig själv att allt är bra när det egentligen inte är det.
Jag hatar att känna känslan av att någonting inte känns rätt.
Jag hatar att jag inte kan lite på dig fullt ut så som jag gärna vill.
Jag hatar den känslan när jag är ensam och när allt kommer på en och samma gång, tankarna som sårar, oron som växer och sprider sig snabbt.
Jag hatar att vara den som står i bakgrunden, som försöker nicka och le även när själen den förblöder inombords.
Jag hatar känslan av att komma i andrahand.
Jag hatar det ögonblicket när man just funnit något ens ögon ej vill skåda.
Det finns mycket här i livet som jag hatar men mest av allt hatar jag att hon satt sina spår inom mig och vägrar att försvinna...


Plugg plugg plugg

Sitter hemma hos Caroline och pluggar, blev precis klar med min logg heja mig (y)
Det är skoj vi har snackat om när vet man att man är tillsammans eftersom man inte frågar chans på varandra, haha! De är ju så idag när man har blivit äldre att nu är man bara tillsammans och man bara vet de typ, man bara är som man säger. Jobbigt jobbigt, borde finnas kvar på att man måste fråga chans ;) haha skoja. Men de är ju lite sött faktiskt :P
Sen vill jag bara tillägga att carro sitter här och skryter om vilka låtar hon kan spela på piano + att hon ska sjunga med i varje låt som vi spelar :O Men jag tycker om henne ändå x)
Snart ska jag ta tåget hem. Upptaderar mer senare. Puss hej leverpastej


Carro Puffpower


Break Your Heart



LoveLoveLoveLoveLoveLoveLove this song <3


Jag blir så...

.. förbannad på mig själv. Bara för jag inte kan sova på nätterna nu så försover jag mig. Hörde inte ens när min klocka ringde imorse så nu får jag ta det tåget jag inte vill ta till Halmstad. Jag kommer vara framme på stationen 5 minuter innan vi börjar typ. Jag blir så trött på mig själv, ja ja nu måste jag kila. Ska på föreläsning börjar vid 10 och efter det blir det plugg med Carro.
Tjingeling my friends!


Somnlösa nätter!

...Det är de bästa jag vet O.o
Jag kan verkligen inte sova så tänkte skriva min önskelista och hoppas på att tomten ser den och att jag får någo som jag önskar mig.

1. Presentkort på typ IKEA eller vad som helst. Där man kan köpa inredningsgrejer och andra tillbejör till hemmet( Ja, man vet aldrig när man ska flytta hemifrån. Kan vara bra att förbereda sig.)
2. En ny perfym - tycker mina stinker skit x)
3. Smycken är aldrig fel. - Gärna någon berlock till mitt Tomas sabo armband jag har!
4. Godis i massor- jag bara ääälskar godis!
5. Något klädersplagg är aldrig heller fel

Hmm ja jag brukar inte ha så lång önskelista egentligen. Brukar oftast inte önska mig något eftersom jag inte tycker att det är de julen handlar om. Så länge jag får vara med mina nära och kära är jag nöjd.

Hittade dock något som jag verkligen inte skulle sagt nej till, ögongodis
Denna ringen från Tomas Sabo synd bara att den är så fruktansvärt dyr, för att bli ägare till denna skönhet får du slänga upp 990 kronor. De gör man inte så lätt när man är fattig student ;)
Men man kan ju alltid få drömma.

 


Tjo-fa-de-rittan LAMBO!

Lite bilder från gasquen som jag var på i lördags. Riktigt skoj hade jag och bara längtar tills jag får vara med om en igen :)
Hmm, inga bra bilder precis och de ska vara 5 megapixel kamera på min telefon.. Jo visst vad drömde dem sen? Att elefanter är rosa eller... Blir så arg, men men!

   
Lill-Jessie & Suss                                               Caroline var också på G!

 
Tvåorna sjunger för oss ettor (y)                            Lina var givetvis också med :)

 
Slappe & DJ.uret spexar lite ( Slappe dansar) 


I Love..

.. my new shoes <3
Stilfulla med en liten klack, alldeles lagom för mig som inte är så duktig på att gå i högklackat. Är tvungen att erkänna det faktiskt men det ska bli ändring på det, snart!



Love


Julskyltning

Snart ska jag tillsammans med Johan ner på julskyltningen i Ängelholm. Där blir de att se när Linda ska gå modell och bara mysa runder. Blir även träffa lillsyrran sen antar jag att jag åker hem. Skriver mer när jag kommer hem då!
Jag har bestämt mig för att börja gilla julen undra bara hur det kommer att gå? Hur ska man lära sig tycka om julen? någon som har något bra tips? Kanske svårt att bara börja älska julen sådär när man tidigare har hatat den?! haha! ja ja vi får väl se hur de blir med den saken.
Imorgon är det skola som gäller de gillas (y)


Skitrolig kväll igår!

Herregud vart ska jag börja? Var ju på min första gasque igår och de är bland det roligaste jag har varit med om så detta måste göras om helt solklart :)
Undra hur många gånger vi fick köra LAMBO under kvällen? Någon som räknade? haha! Och Jessicas spex var ju riktigt roligt, att blanda in de vi lärt oss och fått utöva under tiden vi går i skolan var lite fiffigt utav henne. Hon visade alla hur man äter frukost :) Ni tänker säkert nu när ni läser det " men herregud? vadå äta frukost? de kan väl vem som helst?" hmm ja, men testa låta någon annan vara dina armar och inte få styra dem själv. De var riktigt kul x)
Slappe och DJ.uret var uppe och spexade på scenen, dem två har man saknat sedan nollningen xD haha! Hmm, ja vad ska jag mer säga, man måste nog uppleva en gasque för att förstå hur roligt det verkligen är xD haha! Sen var de kul att Dennis blev så glad för hårbandet han fick av mig :P haha! Min kväll var riktigt lyckad igår och jag tackar alla för de :) Bilder från igår kommer senare.
Nu måste jag verkligen kila ska julpynta lite, imorgon blir de julmarknaden här i Ängelholm riktigt mysigt ska det bli. Ha en underbar lördagskväll allihopa, Puss (v,

 


Fredag = Tackgasque

Snart bär det av till Halmstad och jag ska på min första gasque som då är för er som inte vet där man samlas och äter mat och spexar. Idag är de lärarnas tackgasque som vi gör till tvåorna  :P och vad allt detta innebär vet jag ej men de ska bli skoj ändå..
Ett fel bara jag har helt fel skor och känner inte mig bekväm med de kläder jag har valt, så hela kvällen kommer vara förstörd pga de xD haha. Vi tjejer är sånna tyvärr... Ja herregud..
Nu ska jag gå och göra något som kanske kan få mig på bättre humör.. Heej!

Pizza time :)

Sitter hemma hos Johan och nördar lite framför datorn som vanligt. Vi ska ner och göra pizza hos hans syster nu och efter det blir det lite julklappshandling på väla ;) Antar att jag inte hinner skriva så mycket mer för tillfället, blir mer när jag kommer hem. Kanske ska kolla hockey ikväll vem vet?!
Ha de bäst bye bye (v,

  
Pizza bagaren själv :)                          And      My babe (v,

Upp och hoppa!

Nu är jag uppe och är inte särskillt pigg. Emelia väckte mig med ett sms som nästan fick mig till en hjärtattack, hon påstod att jag skulle ha seminarium idag. Kvinna du får inte skrämma mig så, trodde jag hade missat viktig information för bövelen!
Ska snart dra mig in i duschen för att sedan åka in till stan (y)
Så ehm... Måste kila nu, ha de bäst. Puss puss (v,


Okej, en utförlig förklaring!

Eftersom jag tydligen har varit otydlig enligt herr Havasi på varför jag tycker om twilight filmerna så mycket så får jag väl ta och förklara mig lite urförligare då. Nu är det inte såhär att jag är som alla fjortistjejer och är superfrälst i killarna som spelar i huvudrollerna men jag ska heller inte ljuga och säga att dem inte är ögongodis för mina ögon så som för många andra. Klart de är lockande att kolla på dem  för de är inte fula men de är inte de som är själva grejen till att jag gillar filmerna så mycket som jag då gör. Utan det är för jag alltid har gillat själva konseptet med vampyrfilmer, det kvittar egentligen vilken vampyrfilm det skulle vara för jag gillar alla typer av sådana filmer. Dessa filmer fångar i alla fall mitt intresse. Som jag tidigare har nämnt i ett inlägg så tycker jag om historien bakom vampyrer, varulvar m,m. Att folk trodde på dem förr i tiden, har dem funnits på riktigt? Hela den grejen, de väcker min fantasi. Filmerna väcker min fantasi och berör mig på ett sätt som bara ett fåtal filmer verkligen kan. Sen har jag väl alltid varit sådan som har fantiserat väldigt mycket och dagdrömt om hur de skulle vara om jag var vampyr m.m ( Detta gjorde jag dock mest när jag var liten, älskade att dagdrömma, skapa egna världar m.m ) Än idag kan jag dagdrömma, de gjorde jag efter jag hade sätt New Moon. Hur de egentligen kan ha kommit på en historia om vampyrer som slår igenom såhär bra. Folk tycks ju lockas utav vampyrgrejen eller så är de dem snygga hunkarna som tjejerna vill se på bioduken, förvånar mig faktiskt inte...

Sen vill jag även tillägga att jag inte har läst böckerna och de kommer säkert göra att jag blir väldigt besviken på fillmen/filmerna men jag tänker dock ge det en chans ändå. Jag kan förstå dig till en viss del också eftersom du ändå utbildar dig inom film och kan upptäcka de låga kvaliten som du anser att filmen har. Det är okej, för jag kan försäkra dig om att jag hade upptäckt sådana fel om jag också hade studerat film. Intressant att du verkligen ville ha en utförlig förklaring om varför jag gillar filmerna så mycket. Blev ganska så stäld och fick verkligen tänka efter nu. Men det har med att göra att jag gillar allt som har med vampyrer att göra, själva historien om att hon vill bli en av dem, de finns två sidor onda mot onda egentligen. Karaktärerna, att de ändå har lyckats få in smådetaljer som kan vara lätta att missa som tex. att de inte tål sol, de glittar i solljus, ögonfärgen ändras m.m. Jag kan egentligen inte sätta fingret på EXAKT vad de är som gör dessa filmer så speciella men jag hoppas du fått ett ganska så bra svar ändå annars är det bara att fråga på. Jag är bara glad att någon frågar mig och ställer mig till vägen så jag kan förklara mig!

Detta inlägget blev ganska så personligt till Herr Havasi men jag hoppas att alla ni andra också förstår vad jag menar :) Kram på er där ute!


Hjärntvättad!

Ja, jag som många andra har blivit ett riktigt fan av twilight. Jag har alltid gillat vampyrfilmer och historier som "inte existerar." Men efter att ha sett dessa två filmer som finns ute så är jag helt inne på att se nästa, det är liksom bara ett måste! Det som lockar mig att se filmerna är att jag gillar omvandligen från att ha varit människa till att vara vampyr, historien bakom hur de har blivit till de monster de är idag. Eller varulvarna, samma sak där. Deras historia bakom deras liv.
Men de är som jag sa igår, Johan mest ignorerade mig då. Egentligen, vem kom på att de fanns vampyrer. Jag menar, saker och ting uppstår bara inte det måste ju existera för att man ska fortsätta att återberätta historien om och om igen i flera år. Rätta mig om jag har fel? Visst någon som har supit sig full och sedan fantiserat iväg och kommit på en person som är odödlig som suger blod från andra människor. Hmm njae den teorin tror jag inte på, men visst är det spännande att tänka så! Jag kan verka lite galen nu kanske men vad gör de? Jag känner ändå att de måste ju ha uppstått på något sätt, vampyrer måste ju ha funnits i någon form förr i tiden? Kan man säga att kannibalerna var en sorts vampyrer kanske?
Hmm ja ja, jag har så många funderingar och anledningen är ju för att jag älskar historien och spänningen om dessa varelser. Och jag tycker verkligen att twilight filmerna tar fram denna spänning som jag söker och filmerna är riktigt bra gjorda!


Mindre smart?!

Jag är så sjukt sugen på att dra igång med nollningen nu och jag vet att jag verkligen inte är ensam om detta. Jag vill kunna ha min snygga dräkt och mina glasögon och min snygga peruk. Haha, så himla kul när vi testade overallerna för att se vilken storlek vi ska ha, man bara längtar tills man kan springa runt där och skrika åt de stackars små nollorna som tror att de är något ;)
Jag har funderat på namnet mindre smart som kom fram på en bussresa då min pojkvän tyckte jag kunde heta det eftersom jag alltid frågar caroline vart vi ska vara på lektion? Vilken tid? m.m + att jag sa en väldigt blond sak dagen innan namnet kom fram. Nämligen att man inte kan måla över ett hål i en vägg utan att man måste spackla över de! Nehe??! Menar du de Sandra? Herregud, ibland bara kommer sånt som jag inte ens har tänkt över innan jag bara säger de! Ja de är inte lätt men men, gillar namnet mindre smart ;) stämmer kanske bra, eller?

Lite bilder från när vi testade de snygga dräckterna!

   
Lill-Jessie :P                                                          Jag! :D
    

Pontus & Suss ;)                                                 Pontus en riktigt cooling :P

Mys!

Här kommer lite bilder från igår när vi satt otåliga och väntade på vår mat :)

  

    

Tack älskling för en mysig gårdag (v,

Rosa, det är min grej!

Denna kära lilla skönheten har blivit min and I love it ♥

Sjukt bra är den och nu kan jag fixa mitt hår lika snyggt som Madde gjorde på mig när hon hade klippt mig! Helt klart värd sina 399:- som jag gav för den. Hissa eller dissa? Jag säger lätt klart HISSA!


Vad är det för fel på folk?

Igår var jag och Johan då i stan och åt mat, kanonmysigt var de. Satt kvar rätt länge och pratade om allt möjligt och väntade på att vi skulle hämpa ut biljetterna till bion.
Vi kollade som jag nämnde igår twilight-new moon, jag tyckte den var riktigt bra men dock inte Johan. Jag längtar bara tills nästa film kommer, jag kan knappt bärja mig. Tror det blir att man får låna bokn och läsa den annars spricker jag.
Men blir man inte knäpp när man har fått bra platser och man sitter inte nära någon utan kan breda ut sig hur mycket man vill. MEN så kommer de ett par som 1. kommer försent. 2. Knuffast på en för att de vill fram. 3. SPARKAR AV MINA SKOR OCH BARA GARVAR ÅT DE! Inte ens ett " oj men ursäkta." Nej nej, och när dem väl har satt sig så börjar filmen och då blir de tyst och lugnt fram tills snyggingarna på filmduken kommer fram då fjortistjejerna börjar sätta igång bakom och han bredvid i de jobbiga paret börjar härma dem... SERIÖST vad är det för fel på folk? Man betalar inte för att gå på bio där folk sitter och snackar genom hela filmen eller ska kommentera så fort de kommer något som är "värt" att kommentera. Suck! Bortsätt från allt de här så tyckte jag filmen var riktigt bra ( eftersom jag tappade tålamodet och faktiskt bytade plats. ) Men är det inte så man brukar säga?: - Man kan inte få allt här i världen!
Jag tycker filmen är värd att ses så för er som inte sätt den kom igen vad väntar ni på?

Nu ska jag ner och äta frukost men min babe, puss hej (v,

 


Fuskaren i UNO!

Har precis hittat den största fuskaren i UNO. Spelade det precis med Johan och han vann trodde han ja. Han bara fuskar en massa, rädd för att förlora mot en tjej antar jag ;) Det är alla killars stora fasa, att bli slagen av en tjej. Ja ja, i alla fall har jag lärt mig att jag inte ska spela spel med honom igen, inte kortspel i alla fall...



Nu blir det snart lite Kinamat och bio, Puss Hej (v,


Hmm..

Sitter här och gör inte allt för mycket, har varit duktig idag och städat lite här hemma. Sandra är duktig, jajamensan! Vet inte vad jag ska göra, sitter väl mest och väntar på att Johan ska åka så vi kan ses sen ikväll antar jag? Vet inte vart jag ska ta vägen, om jag ska åka in till stan eller om jag bara ska sitta här och ruttna. Blir väl bio ikväll, vi ska se den nya twilight - new moon! Spännande & mysigt.

Förresten jag har klippt av mig håret och klippt upp det jättemycke så jag kan göra lite coola saker med mitt hår. Madde som klippte mig för den delen och det var första gången hon gjorde en sådan frisyr så jag tyckte det var RIKTIGT bra gjort utav henne för resultatet blev sjukt snyggt.

Tack Madde för att du fixade mitt hår så det blev såhär snyggt!



Antar att jag skriver mer ikväll, måste kila. Puss


Så rätt alltså!

Killar säger: Jag gillar dig!
Men menar: Dig + 15 andra

Killar säger: Va snygg tröja du har
Men menar: Du vore snyggare utan.

Killar säger: Va snygg o söt du är!
Men menar: Hoppas jag får henne i säng.

Killar säger: Det blir våran hemlighet
Men menar: Vår + hans 10 polare

Killar säger: Jag älskar dig för alltid
Men menar : Tills jag hittar en ny!


Haha!

Har man inget annat roligare för sig så kan man ju alltid pigga upp andras & min egen vardag ;)

Varför är det dyrare att få en blondins hjärna vid en hjärntransplantation?
- Den är garanterat oanvänd.

Varför hoppade blondinen från en skyskrapa?
- Hon skulle testa Always med vingar.

Vad kallar man en hjärncell i en blondins huvud?
- Turist.

Hur många gånger skrattar en blondin när man berättar en rolig historia för henne?
- Tre. En gång när man berättat historien, en gång när hon fått den förklarad för sig och en gång när hon förstår den.

Haha, så himla kul!


Jag? Ny blogg, haha!

Haha, jag ger mig aldrig! Jag ska blogga och så är det bara, nu är jag igång igen i alla fall.

I helgen har jag inte gjort allt för mycket. I fredags var jag i Malmö med Babe som var varit klantig och sågat sig lite gulligt i fingret. Stackarn <3
I Lördags var vi på släktmiddag i Båstad och hade riktigt mysigt. Åt god mat och hade riktigt skoj!
Idag är det en riktig slappesöndag, bara mys med älskling hela dagen!
Ska krypa ner bredvid honom nu och kittla honom tills han skriker "jag ger mig, du är bäst!"
Skriver mer imorgon, Bye bye

RSS 2.0