Vart får man allt ifrån?!

Vilken dröm jag hade, jag måste bara berätta. Ibland undrar jag vart man får allt ifrån. Inatt drömde jag att jag var med i Robinson fast hemma hos mig x) Mitt ute i skogen sprang vi runt och hade väl gått vilse, sen skulle vi äta och då åt vi två och två. För de andra var tvugna att vakta så att det inte skulle komma några djur och attackera! Något som jag reagerade över var att vi fick en stor träbit som bara smulade sönder med lite soja på??! Haha, som jag skrattade åt detta när jag vaknade imorse. Hallå? en träbit?! Vem är så korkad att den äter det? Inte jag i alla fall för jag ville inte äta den! Jag slängde min och gick vidare och sen vaknade jag! Vad var de där för dröm egentligen?! Ja, det är i alla fall sånt man kan skratta om i efterhand!

Brukar ni drömma? Brukar era vara lika konstiga som mina eller är det fina stillsamma drömmar?


Tjoho!

Var och kollade Rögle innan, tyckte matchen var riktigt dålig om jag ska vara ärlig! Njae, det där med hockey är inte riktigt min grej haha!
Imorgon är det nyår vilket innebär ett nytt år, fest, kompisar & skratt! Vet dock inte vad jag ska göra imrogon för festen som vi skulle till blir väl antagligen inte av, glad är jag nog för det! Förr brukade jag fira hos min pappas syster och det var väldigt uppskattat. Hennes man gjorde en massa roliga lekar, vi åt god mat tillsammans och hade en trevlig kväll. Nu när man blivit äldre ska man helt plötsligt fira med sina vänner eller pojkvän, jag säger då det. Det var bättre förr, haha!
Hur firar ni nyår?

Nu ska jag snart sova, har så förbaskat ont i huvudet efter att ha slagit i huvudet i väggen! Hade ett hysteriskt krig ( på skoj ) men min pojkvän som alltid ska ta i så bara för att han är rädd att förlora mot en tjej ( som han ändå alltid gör)

PUSS PÅ ER <3

Och glöm inte att vara med och tävla om veckans bloggare! På fredag utser jag finalisterna som ni sedan kan rösta på!

Veckans blogg!



Vad väntar du på då? Kommentera ditt namn här under så är du med i tävlingen!
Jag kommer därefter att plocka ut några stycken som man sedan kommer kunna rösta på. Så sätt igen mina vänner, kanske är det du som vinner! ;)
Jag kommer plocka ut de som blir finalister på fredag!
Så håll utkik om du är en av dem!


God Morgon God Morgon!

Ligger i sängen på hotellrummet och har precis ätit frukost, tänkte ta ett bad snart men får väl se hur det blir med det. Vilken frukost vi fick idag förresten, frukostbullar i alla dess former och smaker, hur många sorters pålägg, drickor i mängder. Sandra gillar det som bara den.
Som jag nämde igår blir det en tur på stan idag, blir kanske lite shopping? Vem vet?
Johan är nere på stan och köper hudkräm till sin kliande rygg som har blivit torr pga detta vädret! Och när man talar om trollen så kommer han!

Skriver mer sedan när det har hänt lite mer intressanta saker ;) hahah! Bye bye så länge!

På hotellrummet!

Sitter på hotellrummet nu efter att ha varit ute på stan en runda, funderar på att ta mig ett bad innan vi ska på bio och se "bröllopsfotografen." Johan ligger och kollar på Tomten är far till alla barnen och jag sitter här. Bilder från allt som inträffar i Göteborg kommer upp på måndag när jag kommer hem eftersom jag inte fick med mig kamera utan bara den som jag har på mobilen, haha! Inte lätt att vara efterklok inte!
Jag tror faktiskt jag vill stanna här för alltid, helt underbart!

Sitter här och tittar på min pojke nu som är helt inne i filmen så otroligt söt! Finns nog inget sötare än honom alltså, haha! Sockersött leende och ögonen som är så vackra och bara glittrar! Så sitter han och tittar på mig och ögonen säger i princip, kom hit!

Nej om man skulle ta och slita sig nu kanske ? Bada nästa, I Love This Life <3



Hittade en pusstation mitt i stan typ, jag envisades med att vi skulle ställa oss där och pussas lite medans Johan tyckte de var lite pinsamt eftersom folk runt omkring började titta på! Sött säger jag, mer sånt här i städerna, tro mig det uppskattas!

I Göteborg!

Just nu befinner jag mig i Göteborg och jag trivs som den grå katten. Har n urmysigt rum med stor säng, underbar utsickt & badkar. Om det ska badas här ;) Funderar även på att sola en runda för de hade dem att erbjuda här med (y) Lite bubbelbad eller massage kanske? Mums här skulle jag kunna stanna för alltid typ.
Har precis käkat en god pizza och är supermätt. Ska snart ner på stan och möta Caroline och kolla på bio med henne & Johan.
Tjingeling på er <3








Lång väntan! ♥

Nu sitter tusentals små barn och väntar på att tomten ska komma eller så har han kommit och man väntar med spänning. Jag känner mig som ett av dem barnen,haha! Fast jag sitter mest och väntar på att släkten ska komma, på att Johan ska komma & på att min mage ska få mat även om julmaten inte är min favorit. Vad är er favorit på julbordet? Eller är ni som mig, gillar inte maten alls men äter det för att det ska se bra ut?

Men jag har fixat mitt hår i en vacker uppsättning som har gjort att jag har haft någoting att göra för att fördriva tiden! En snygg inbakad fläta i luggen och två på sidan. Resten av håret är lockat i korkskruvar och sedan uppsatt provesoriskt med massor av klämmor, tjohoo så duktig jag är! Jag är bara sååå grym (y)

Kollar även på filmen man måste se varje jul " Kan du vissla Johanna." Riktigt söt och bra är den, me like!
Puss på er alla och god jul från mig ♥



Inte alls bra kort men det är tanken som räknas ;)
Dagens klädsel är en vit klänning från MQ och ett par gråa strumpbyxor!


Julafton!

God Jul på er allihopa, hoppas ni får en underbar jul och att ni har varit riktigt snälla så att tomten kommer till er i år.



Nu ska jag snart ta bussen hem!
Puss heej

All I Want For Christmas Is You!

God morgon på er vänner, har precis ätit en god frukost som bestod utav korvmackor! Sitter och myser under mitt täcke för tillfället och lyssnar på mysig julmusik. Favoriten är för tillfället All I Want For Christmas Is You! Vilken är er favorit jullåt?

Vad som händer idag är att jag ska fira jul hemma hos Johans familj, ska bli jättemysigt.
Jag var ju och kolla på Avatar igår och tyckte filmen var bra. var lite jobbigt i mellanåt eftersom jag upplevde vissa tillfällen att saker och ting på skärmen blev suddiga för att dem rörde sig för snabbt. Men det kan ju ha varit jag också, det vet man aldrig? Kanske börjar få dålig syn? Men filmen tyckte jag hade en bra handling och hade coola effekter, tycker att man borde se den och uppleva den själv. För det är svårt att förklara men den var riktigt cool ;)
Någon som har sätt den? Vad tyckte ni om den?

Nu ska jag krypa ner i sängen och mysa lite framför tv:n och se om den har något bra film att erbjuda.
Puss Heej!



Johan & jag på bion, man var ju grymt cool i dem där glasögonen ;)


Johan <3


Julklappar+tjuriga tanter!

Har varit i stan med mamma och min lillasyster idag, mamma behövde lite nya kläder och passade även på att köpa några julklappar till pappa. Han kommer bli kanonfin i sina nya kläder ;)
Köpte även julklapp till min pojkvän som ändå redan vet vad de är efter att ha utpressat mig och sagt att köper inte du en sån så köper min mamma en! Kul, den människan suger verkligen musten ur en! Blir så arg! Tur att han ska få någor som liknar han själv :D
Arga tanter tränger sig fram i butikerna och tror att deras rullatorer har någon form av förtur... Blir så irriterad ibland, detta julkaos står jag inte ut med x) haha!

Har precis legat och kollat Ice Age 3 eftersom my darling har legat och snarkat för fulla muggar! Trodde först de var något fel på filmen men upptäckte snabbt vad de var som var felet!
Ikväll blir det bio antar jag och det som ska ses är Avatar.
Någon som har sätt den och som kan tala om för mig om den är bra eller dålig?

PUSS (v,

Flirta? På tågstationen?

Jo idag var jag med Johan i Malmö eftersom han skulle kolla sitt finger som han olyckligtvis sågade av "nästan." Usch och pii, var uppe redan klockan 06.00 men för er som känner mig vet ni att jag gärna snoozar 10-20 minuter om jag får, vilket jag även gjorde idag. Men när jag väl var uppe var jag ganska pigg och det dröjde inte länge förrän jag hade satt ögonen mina i arbete som forsatte sin läsning av "Ljudet av ditt hjärta" som är så vansinigt beroendeframkallande så det till och med finns en varningstext på baksidan av boken. Och jag förstår precis varför dem har de, gode gud. Folk måste tyckt jag såg nördig ut idag som sprang runt med en bok under armen hela dagen men I Love It ;)
Till min stora förtjusning upptäckte jag denna lilla lustiga ruta på Malmös tågstation som ni kan se på bilden under. Haha, mina ögon har aldrig skådat något liknande men jag tyckte det var ballt. Bättre än alla äckliga rökrutor som borde förbjudas. Istället kan man flirta lite med varandra, mycket bättre för hälsan och gör varenda människa lyckligare.



Nu ska jag snart sova, det är en ny dag imorgon som jag ska tillbringa ihop med min mamma till en början & sedan med min underbara älskling!
PUSS PÅ ER ♥

Gode gud, haha!

Det är ju inte klokt, sitter och tittar på Anna Anka med Johan och vi stör oss lika mycket på henne båda två. Sitta och säga i tv att hennes tuttar är inte äkta och hon är attraktiv för sin ålder men inte så snygg! Sitter bara och snackar om sex hela tiden och förnedrar sitt barnflicka och säger att hon är tjänstefolk.
Gud hon kan ju inte göra någonting måste ha sitt tjänstefolk till allt.. snälla, människan är ju helt borta. Jag måste se vidare på programmet och störa mig lite till på henne x)

Vad tycker ni om Anna Anka & hennes livsstil?


Hockeyfrun är på G

Ska snart med min babe när han ska döma hockey för små barn ;) haha! Ska även tillbringa min kväll tillsammans med honom, ska se om han vill äta pizza med mig ikväll för de vill Sandra ha!

Måste gå nu men hörs senare ikväll, tjingeling. Och glöm inte gå in och rösta så är ni dunersnälla ;)
PUSS

Hej alla underbara läsare !

Jag har haft en helt underbar dag, har nämligen åkt skridskor med min älskling & hans familj. Någon mer än jag som har åkt skridskor i år?
Jag var faktiskt livrädd till er början måste jag erkänna, vi åkte nämligen på en sjö och jag förlitar mig inte på sådana, haha! Men efter många om och men och lite tvingande från Johans sida så stod jag på ett par skridskor och åkte omkring som en galning. Folk borde göra det mer för det är faktiskt riktigt roligt!
Mysigt var det att krypa ner under täcket bredvid en lika kall Johan som jag efter att ha varit ute och åkt i ungefär 1,5 timme. Jag tror jag börjar tycka om julen lite igen (a).

Bilder kommer senare när min dator tillåter de xD haha vilket den inte gör nu..
Vill även säga till er att gå in och rösta så jag blir veckans blogg på http://helinali.blogg.se/2009/december/veckans-blogg-finalister.html
Puss på er<3


...

Ingenting känns bättre idag, jag känner ingen motivation alls. Vad ska jag nu göra då?
Åhh, ska i alla fall på lektion snart och sen vara med Puff!
Bye bye <3


Är bara så...

..frustrerad & ledsen. Tänker gå och lägga mig och hoppas på att jag vaknar upp och att allt är bra då! Vet dock att det inte kommer vara det men för stunden i alla fall. Ska vara med världens bästa Carro och det kan behövas efter denna j**** skitdagen! Vi är de nya Gittan och vad hon andra nu hette, de tanterna som var med i programmet Ullared! Vi är precis likadana ;) Tur jag har dig, Puff. Riktigt glad för det och imorgon ska vi ha skoj för de kan jag behöva och även du!
Nu ska jag lägga mig och läsa min bok, min vän som får trösta mig ikväll!



Så besviken!

Jag har precis kommit hem efter en lång dag där ute i de kalla vädret. Körskolan ringde mig och undrar vart jag blir av, heja mig! Jag är så sjukt besviken, jag bestämde mig detta året att försöka tycka om julen eftersom jag tidigare har i princip hatat den av personliga själ...
Detta året börjar jättebra tycker jag själv och jag pyntar mitt rum för att komma i stämning, jag tycker det ska bli kul att fira jul för en gång skull MEN! Idag påminns jag av det som fått mig till att hata julen så fruktansvärt mycket, svek, besvikelse och orättvisa...
Jag är trött på att vara den som får dras mellan de olika ställena, göra som andra säger fast jag egentligen har en egen vilja. Det är inte de att jag inte vill men jag vill att det ska kunna vara på lika vilkor också. Det ska inte bara vara jag jag jag hela tiden, inte bara jag som ska göra si och så. När ska någon annan offra sig och bryta tränden? Varför kan inte folk inse att jag börjar bli vuxen att saker och ting förändras? Hur kan man låta någon annan styra och ställa över ens egna beslut och prata med en på ett sätt som får en till att känna skuldkänslor och sedan låta en styras efter deras åsikter? Efter deras traditioner när man egentligen vill något annat?
Jag är besviken, ledsen, sårad, känner hat och vet inte vad jag ska göra för jag kan ändå inte göra något åt de..

Idag när jag satt på bussen hem påmindes jag varför jag tidigare hatat julen så mycket, efter idag finns det ingenting som kommer att kunna få mig till att ändra tillbaka till de bättre igen. Jag hatar julen!


Allt var mycket bättre när man var liten och det värsta som kunde hända var att dockan tappade sin arm.

Snö+kallt=Jättebött!

Hej hå hej hå jag är superblöt om min tå!
Ja de var vad jag sjöng på väg till skolan i morse för gud vad jag var blöt om fötterna. Var i skolan till 11.45 idag och han precis med tåget som gick vid 12.04 och fråga mig inte hur jag lyckades med de för det vet jag knappt själv xD
Jag åkte hem till by babe som har varit sjuk och lagade mat tillsammans med honom det blev bacon med ostsås och pasta, mums!
När vi skulle gå till bussen som jag skulle ta hem klagade Johan på ett par barn som åkte pulka, fattar väl att man inte kan åka pulka nu för de är inte tillräckligt med snö?! ehm oookej säg bara som de är, du är avundsjuk för de inte var du som fick åka?! Vilken gnällspik!

 


Vi ser det snöar!

När jag vaknade upp imorse vid 05.30 så såg det ut såhär hemma hos mig...


Härlig kramsnö i mängder och mer kom där !




Mysigt som bara den and I Love it! <3


Azra, Azra, Azra...

Ja herregud vad ska jag säga om denna kvinna? x) Ibland kan man undra ifall du är superblond eller superblond?! Idag när vi hade rast innan vi skulle in på föreläsningen så talade Carro om för Azra att hon hade hittat hennes tvilling, hon hade sätt henne på tv:n. Azra blev helt till sig och bara shiit alltså m.m. Haha så utbrister hon: - Hur såg hon ut?
Men hallå???? Om vi säger att vi hittat din tvilling, ser hon då inte ut som dig? xD haha så typsikt dig Azra, klickrent och bra ;)

Sen när vi skulle ifrån stan så går vi ut från kinastället och går ( jag & Emelia hade lite brottom eftersom vi hade mentorsmöte) Helt plötsligt hör vi någon bakom oss som bara "asså tjejer, jag kan inte gå snabbare än såhär jag har så jävla ont" Haha vi bara okej men vi hörs imorgon för vi måste dra.
Sen när vi sitter där och väntar på att bussen ska åka så ser vi någon som verkligen masar sig fram som en sengångare, då ser vi Azra släpandes med sina fötter efter sig xD hahahaha! Såg skitkul ut. Azra du gjorde min dag idag med alla dessa skratt, haha!

Och caroline hoppas du får en riktigt underbar kväll, vi ses imorgon och då kommer jag inom dig och jag hoppas verkligen inte att jag kommer att störa ;)

Puss heeeej!


Blondinen Emelia & Brunetten Azra


Föreläsning & twilight!

Har haft föreläsning idag som var helt okej att lyssna på, tycker dock denna delkurs som vi har börjat på är riktigt tråkig. För er som ej känner mig så läser jag till lärare på högskolan inriktning svenska.
Hmm min bok som jag köpte igår är dock superintressant och jag är helt fast i den, kan knappt berga mig förrän den har kommit ut på film och allt :P Måste läsa klart denna så jag kan påbörja fyran snart för att få reda på vad som händer.
Idag innan vi hade mentorsmöte så åt jag på ett kina ställe tillsammans med Emelia & Azra de var skoj och mysigt, kul att umgås med er lite också kvinnor!

Vad som händer i veckan är att jag går i skolan men får "jullov" om man nu kan kalla det för de på fredag. Då ska jag till Ullared med Carro & sedan hem till min babe som är sjuk. Kanske åker till Malmö på söndag och besöker moster och hennes familj för att kolla in min nya söta kusin, Rut som hon ska heta!

Sen skulle jag bara lägga till att jag är så sjukt kär i min lilla sjukling även om han har varit på ett icke acceptabelt humör den senaste tiden... Men de struntar jag i för han är ändå bäst och kommer alltid att vara. Love U Babe (v,

   

Piff & Puff                                                        Bill & Bull


Jag vet att ni vill titta!

Lite bilder från igår, jag vet att ni vill titta!




Här är de fest!


Viktoria & jag!



Isabell & Viktoria!


Matilda & Jacob!

Helt underbar kväll! Me like ;)


Hemma i Ängelholm :)

Nu är tentan avklarad och det känns underbart, kändes som om det gick bra men de vet jag inte förrän jag har fått tillbaka den. Hade hur trevligt som helst med Caroline igår och det tackar jag för. Förresten Carro, jag gick vilse idag jag glömde vilken väg jag skulle svänga av på x) hahaha!

har precis varit och handlat med Johan inför ikväll. Vi ska laga mat tillsammans och de har bestämts att det blir kycklingsallad :)
Fick världens lyxigaste massage innan när jag kom hem utav my babe med tända ljus & allt. Jag tror jag vill ha tenta lite fler gånger ;) haha!

Ikväll blir det bara mys och film och uppladdning inför imorgon då jag ska till min underbara Caroline på inflyttningsfest<3

Vad ska ni göra ikväll?


Så ovanligt att man hittar sånt här skit på sin pojkväns dator? ;) haha typsikt killar.... När ska man hitta en som är lite udda? ;) hahahha

Så ja!

Då var snart denna dagen avklarad :) Sitter här och snackar med Caroline efter att ha levt lite gangster på väg hem ( min & carros hemlighet) Kollade på carolines och deras träning vilket gjorde mig verkligen sugen på att börja igen!!! haha men den där sporten är nog ingenting för mig trots allt.
Nu blir det uppladdning inför imorgon tjingeling :D

Hemma hos Carro!

Och vi pluggar för fulla muggar och bra går det också. Ska se på riktigt innebandy idag inte sånt kärringspel som Johan och hans lag sysslar med ;) haha! Ja skämt och sido, har fått håret färgat med och fint blev det. Mörkare än vad jag hade innan, tackar jag Caroline för. Vi har ätit tacos och pratat om allt mellan himmel och jord, det är tur man har sånna vänner som dig Carro :)
  




TJINGELING nu ska vi fortsätta plugga!


God Morgon!

Ligger hemma hos Johan nu och kollar på Noaks ö ett barnpogram, känner mig som ett barn på nytt! Så skönt att bara ta det lugnt och göra absolut ingenting. Ladda upp inför helgen som kommer att bli fartfyld.

♥ Vad ska ni göra i helgen?


Free falling

 Har ni tänkt på de, om ni har en låt som ni tycker sjukt mycket om och lyssnar på den och textens innebörd m.m. Visst väcker den otroliga känslor inom en? Eller är det bara jag som lyssnar på låtar så? Jag vet inte men som denna låten jag blir som kär på nytt ungefär. Får en sådan känsla inom mig samtigt som gamla minnen dyker upp och får mig att skratta för ett tag. Det blir nästan som om jag kommer tillbaka till den dagen då alla roligheter hände.

Musik är en stor del av mitt liv, inte att kunna artisterna och låtarna flytande utan att lyssna på de. Jag lever för musiken om man kan säga så? Nu när jag sitter och bloggar har jag alltid musik på för de blir som en hjälp för mig. Bäst resultat får jag när jag vill få ur min ilska eller sorg jag bär på. Då brukar jag oftast sätta på en låt som är passande vid de tillfället sen skriver jag ur mig alltinf och efter mår jag riktigt bra. Hur gör ni när ni är ledsna? arga? besvikna?

Nej nu måste jag sova ska upp kl:07.00. Imorgon kommer de bli en bra dag! Tjingeling!


Sommarmustasch & Julkalender!

Haha riktigt skön låt ju, jag är säkert riktigt efter men de brukar jag ju vara så de är ingen nyhet ^^ haha!
För er som inte har hört den kan ni lyssna på den här



Ja ja, min dag ser ut såhär i alla fall, jag har städat åt min underbara mamma ( Heja mig ) Jag ska fixa med bloggen lite, plugga, plugga & ännu mera plugga. Snart tenta ju, börjar bli lite nervös faktiskt. Jag måste fråga er läsare någonting. Kan man bli för stor för att kolla på julkalendern? & Är det bara jag som tycker att julkalendern blir allt sämre för varje år som går? Jag tyckte de var bättre "på min tid" om man kan säga så, när dem visade mysteriet på greveholm, jul i kapernum, Trolltider m.m Det var julstämning över de hela, men det är ju min åsikt. Jag tycker dagens julkalender är för modern och stel, jag hänger inte riktigt med i handlingen på årets julkalender, kanske är det jag som börjar bli gammal? Eller? ;)
Vad säger ni?


Ny bloggdesign!

Suttit och pysslat med min blogg och tycker att resultatet blev riktigt snyggt faktiskt, ganska enkelt men ändå. Vad tycker ni?

Måste ju bara testa..

Jag är inte så kunnig på det här med bloggdesign m.m därför är de rätt spännande att testa på många olika saker! Tycker designadinblogg.se är en kanonbra sida som hjälper en okunnig person som mig. Tack vare denna sidan lyckades jag skapa det här, jag är stolt (a)!!! Samlade ihop lite bilder ifrån nollningen 09


Godmorgon!

Sängliggande idag igen men idag blir det åtminstonde lite läsning om kommunikation och ledarskap. Tenta på fredag som vi vill klara av!
Hur är det med er?


Hur ser kvällen ut?



Hur ser er kväll ut?


Ååååh BEBIS SJUK!

Fick precis reda på att jag fått en kusin, en liten flicka blev det! Hon föddes igår och jag bara längtar tills jag får hälsa på moster och gosa med den lille plutten och min andra sötnos krakelspektakel<3
Två små prinsessor, helt underbart! Jag vet en som kommer bli fruktansvärt bebis sjuk: JAG!!! De är ju bara för söta och gosiga, jag vill också ha (a) haha!

  


Få se om det kommer en bild på sötisen när vi har varit och hälsat på. Så länge får ni nöja er med ett par ursöta bebisar jag hittade på google.se :)
Tjingeling


Nu är jag också med!

Jag är med och tävla hos http://fridasjoblom.blogg.se/ FRIDA HJÄRTA KEVIN om ett valfritt smycke hos Victoriadreams, var med du också!
Ni bör också vara med!





Frågestund mina vänner!

Ligger hemma och är sjukt och det är fruktansvärt tråkigt. Ingenting händer, det blir mest en massa pluggande och givetvis tv och dator. Har legat till sängs hela dagen idag, skönt som bara den. Då slog tanken mig när jag låg här att jag kan ha en frågestund. Så sätt igång att ställa era frågor, har ni fler än en så ställ 2-3 ;)
Frågestunden håller på tills jag säger stopp sen besvarar jag frågorna så fort jag kan :)
Tjingeling!


Lite inredning

Idag var jag som sagt på väla och inskaffade mig lite snygga grejer till rummet mitt. Tyckte de behövde bli en förändring, lite mer vuxnare och stilrent.
Tyckte resultatet blev riktigt snyggt och jag bara älskar mitt rum nu :)


En bild före förändring!


Efter förändring!

Efter förändring ( hade likadana gardiner innan fast turkosa)

Nå vad tycker ni gott folk?


Berättelsen om dammsugningen!

Här berättar Caroline om hur hon skulle dammsuga sitt rum men inte hade någon el. Hon ska berätta en historia och jag ska sköta hennes händer. Gud vad roligt vi hade åt detta efteråt och även under tiden vi gjorde de. Tyvärr kunde man inte vända filmen så ni får se den från sidan men den är lika rolig för de ;)


Heja PIFF & PUFF :)


Duktiga jag!

Jag har pluggat tillsammans med Paulina & Caroline idag, lärde mig faktiskt en del idag. Vi läste om kommunikation och ledarskap, gjorde lite gamla tentor och var riktigt duktiga helt enkelt.


Carro läser & funderar

Det blev en massa anteckningar på tavlan...


 
Här har vi då vår lärare carro ;)             Paulina tycks ha tagit en fruktstund (y)

Efter att ha pluggat i lite mer än 2 timmar i sträck stack vi och åt mat jag och Caroline. Det blev pastavagnen i stan, sen blev det lite shopping. Jag köpte toppklädsel till min säng så jag ska skydda madrassen, letade även efter nya gardiner och ett sängöverkasst men de fann jag inget. Däremot köpte jag en riktigt snygg väst, helsvart. Helläcker säger jag bara! Tack för en trevlig dag tjejer, allra mest tack till Carro :)


Snart bär det av till...

...HALMSTAD gott folk! Ska plugga med Powerpiff ( Carro ) idag + att vi ska till stan och handla lite julklappar m.m. Pappa är så snäll så han ska köra mig till Halmstad idag, fast han skulle ju dit själv så de var därför men men ;) Nu sitter jag här och fördriver lite tid framför datorn och tv:n.
Idag är det den första December och jag missade det första avsnittet av julkalendern, det är inte klokt. 1 December detta innebär också att man får öppna första luckat i sin julkalender vilket jag redan har gjort (y) Man blir aldrig för stor för en julkalender så är det bara.
Idag ska jag julpynta mitt rum så de blir riktigt juligt och härlig stämning här inne de kan behövas. Så trist och tråkigt som jag har de här ;) haha!
Njae nu måste jag kila, får skriva här mer sen. PUss heeej

RSS 2.0