Snart partydags!

Tjofaderittan - LAMBO! Ehm, nja kanske inte! Sånt får man ju bara sjunga när man är på skolan med coola gänget på kåren!
Ja då ska jag på fest ikväll vilket ska bli riktigt skoj, har inte varit ute på superlänge! Tycker der är rätt skoj när man får klä upp sig, sminka sig lite extra, snygga till håret & ha sjukt skoj! Vad säger ni? Är ni några partypinglor? Eller gillarna ni kanske att ligga hemma på soffan och kolla tv?
Jag vet inte vad jag är för typ egentligen, jag är någonstans där mitt i mellan! Jag gillar att vara ute på och festa men även att ligga hemma och mysa och kolla en bra film!
Kvällens outfit kommer senare om jag hinner ^^
Puss på er darlings så länge<3


Vinnaren i veckans blogg!

Förlåt för att vinnaren kommer upp en dag senare än vad jag hade lovat. Detta beror på att jag var iväg och gjorde lite andra saker igår och hade inte en tanke på att blogga!
Men i alla fall vinnaren i veckans blogg blev http://fanzo.blogg.se/ ett stort grattis till dig!
Kolla in hennes underbara blogg!



Vill ha!

Sitter här och kollar runder lite efter snygga kläder! Det finns så mycker man vill ha men samtidigt en massa "skitkläder" som jag kallar de, som jag i alla fall aldrig skulle kunna ta på mig! Jag vill ha ett par leggins ifrån MQ som har små knappar ner till! Får införskaffa mig dem snart!
Sen hittade jag även den här:

 
Den är så sjukt snygg den här skjortan! Får nog införskaffa mig en sådan också!
Vad tycker ni mina vänner?
Undra vad de blir för vårmode som man kommer tvinga på sig detta året, det ska bli spännande.

Ni glömmer väl...

Ja ni glömmer väl inte att rösa på veckans finalister, ni har fram till ikväll på er. Sen så visar jag upp vinnaren i min blogg!
För att komma till inlägget klicka HÄR!
Puss på er!

6timmar & 39minuter!

6 timmar & 39 minuter, det är så länge jag har ägnat mig till att städa idag. Därför de inte har blivit något bloggande på hela dagen förrän nu. Och jag ska tala om, jag är inte ens klar med städningen ännu.
Vad jag har gjort hitintills är att jag har städat mitt rum ( är inte riktigt klar) dammsugat hela huset, matat fåglarna, tagit ut soporna, sorterat bland alla mina skitgrejer & nu pågår toalettstädningen.
Jag känner mig faktsikt riktigt duktig men även helt slut i kroppen!

Vad har ni gjort idag?


Skäms lite när jag ser hur det ser ut alltså! Men på bilderna har jag verkligen dragit ut allt jag äger och har i rummet bara för att de ska se så hemskt ut som möjligt ^^ haha!
Det ser bättre ut nu bilder kommer senare!


Mer snö..

Vilket väder, jag blir ju bara så ledsen! Precis som andra så längtar jag efter värmen & gröna ängar, haha!  Det här med snö är ju bara dötrist och kallt, inte riktigt min grej. Jag har aldrig åkt skidor och kommer förmodligen aldrig vilja göra det heller, så länge Johan inte läser treas bok av twilight, då är jag illa tvungen. Det är en deal vi har gjort upp nämligen. Jag förstår inte varför man åker på skidsemester när man kan åka till ett varmt ställe och ha det underbart, ja ja det är min åsikt.
Nu ska jag grypa ner i sängen och kolla lite tv, kanske läsa en bok och bara mysa. Svara på kommentarer gör jag senare, orkar inte riktigt det nu, Puss på er!



Bild från i somras, åh vad jag vill ha sommar!
Eller vad säger ni? Vinter eller sommar?


Jag fick en award!

 

Jag fick en award utav:

http://janineaxen.blogg.se/ !

Med denna awarden följer lite måsten.
Lägg in den på din blogg.
Länka den till den du fått den av.
Berätta sju saker om dig själv.
Välj sju bloggar att skicka den till.
Länka till dessa bloggare.
Lägg en kommentar i deras blogg om att de fått en award.


1. Jag avskyr snöoväder & regn!

2. Jag älskar att blogga!

3. Jag har världens underbaraste pojkvän!

4. Popcorn är absolut min bästa vän en lördag kväll!

5. Jag läser till lärare!

6. Jag är totalt förälskad i Twilight historierna!

7. Jag gillar att shoppa men vilken tjej gör inte det? ;)



Jag ger min award till
http://mcaria.blogg.se/
http://aarnnela.blogg.se/
http://colorsofmusic.blogg.se/
http://minifreeaket.blogg.se/
http://slotters.blogg.se/
http://mjauu.webblogg.se/
http://carolinejohnson.blogg.se/






IKEA..

..Där har jag varit idag ja! Vad jag gjorde där var att införskaffa mig en liten garderob för förvaring till mitt rum så jag kan få lite ordning och reda. Tycker det ser så stökigt ut på mitt rum för tillfället och vill verkligen få fint där.
Det blev denna, vad tycks?
|
V

Denna monteras upp imorgon, bilder kommer förmodligen då eller på torsdag!
Nu ska jag sova för de är skola imorgon, Puss på er ♥


New Moon Parody

Satt och kollade runder lite nu på youtbube och hittade denna videon, tycker den är sjukt snyggt gjort! Den är ganska lång men den är lätt värld att titta på! Rätt coolt att ett gäng ägnar sin tid till att göra sånt här, det hade jag också velat göra. Jag som är en liten teaterapa, haha! Frågan är bara om jag hade kunnat göra det lika bra, hmm? Njae, jag tror inte det.


Supersnygg!

Sitter här och spanar runder lite efter snygga kändisar, inspereras utav deras klädstiler m.m. Det finns många som är snygga men en som är min favorit just nu. Hon är skådespelerska och har spelat med i många filmer sen tidigare men har blivit riktigt populär nu på senare dagar. Givietvis är det Kristen Stewart jag talar om! Hon har en säregen stil och är hur cool som helst.
Hennes hår, makeup, ja allt stämmer så bra! Sjukt snygg eller vad säger ni?

Har ni någon favoritkändis som ni inspereras av?


Jag måste va barnvakt!

Ehm eller måste och måste, lite mojje som flög i mig där. Jag ska snart iväg och sitta barnvakt och det är inte för att jag måste utan för att jag verkligen vill. Ska sitta för två små flickor som är som små prinsessor, vad vi ska göra idag vet jag ännu inte. Kanske måla naglarna rosa, locka håret till fina lockar, pyssla eller varför inte busa?
Nej om man skulle ta och kila iväg, ha det underbar mina läsare & glöm inte att rösta fram en vinnare i veckans blogg!


Finalisterna i veckans blogg!

Okej det har inte varit ett lätt val kan jag ju säga. Jag har fått sitta och läsa & läsa era bloggar men nu har jag valt ut 10 finalister! Är du en av dem? Se då till att ragga till dig lite röster så just du vinner titeln. Kom ihåg som jag sa är alla medel tillåtna, reklam, länkingar m.m. Bara fantasin sätter gränser! Lycka till allihopa!

Min säng & en bra bok!

Ja nu har jag krupit ner i sängen och tänkte ta fram min bok som jag läser " så länge vi båda andas". För er som inte vet vad det är för någon bok borde nog skämmas eftersom de är en megahitt just nu men i alla fall, det är fjärde boken utav twilightserien. Men nu är det såhär, jag har fått ångest. Jag har verkligen riktigt ångest och detta beror på att boken snart är slut. Vad gör jag efter det då? Jag är verkligen helt totalt förälskad i Stephenie Meyers böcker, som det står på boken där bak: Varning-Vansinnigt beroendeframkallande! Och jag kan faktiskt inget annat än hålla med, någon som tycker som jag?
Ja och som jag sa så håller boken då på att ta slut så därför vågar jag egetligen inte läsa mer i den samtidigt som jag vill veta hur berättelsen slutar. Det är bara de att jag saknar de redan, jag får sådan ångest över detta att jag inte vill läsa ut boken. Tror ni att en bok har berört en då? haha! Herregud Sandra skärp till dig.
Har ni också blivit sådär vansinnigt beroende utav någonting som ni har sätt eller läst?
I så fall vad såg ni eller vad läste ni då?

Nej nu ska jag lägga mig & läsa min bok även om jag kommer närma mig slutet allt mer!

Puss på er underbara läsare!


En fråga!

Vad tycker ni en blogg ska innehålla för att den ska bli intressant för just dig & andra att läsa?

Har funderat på detta länge och nu vill jag höra era åsikter ♥

 


Min lördag!

Jag har precis varit och handlat på maxi med världens slöaste pojkvän. Japp, ni hörde rätt, de är nämligen så att han älskar att handla och kan gå i affären hur länge som helst. Idag har jag varit tillsammans med Tove & två små busungar i ishallen och tittade på hockey. 

 
Vad jag tänker göra ikväll är att jag ska gosa ner mig framför tv:n med popcorn & läsk med Johan & titta på Zombieland ( tror jag den heter) som vi började titta på igår.

Jag var precis med om något riktigt äckligt. Jag skulle baka kladdkaka och knäckt ett ägg, till min stora fasa så var ägget ruttet & lucktade värre än fan och hans moster. Tror ni min pojke som ska visa sig stor och stark gjorde det nu? Nej, jag fick ta bort det och slänga det för han försvann illa kvickt.
Har ni varit med om detta någon gång?

Nu ska jag ta ut min härliga kaka, tjingeling!♥

bowlingbilder!

 

 

 

 

 

Underbar kväll men underbara människor, tack!

Bowlingtime!

Har precis kommit hem efter en runda i stan tillsammans med Pierre, Tove & Johan. Vi kände för att hitta på någonting tillsammans så det blev lite bowling. Jag kom på under tiden som vi spelade att jag är verkligen superkass på det där spelet. Men det viktigaste är ju att vi hade roligt & det hade vi.
Pierre vann, jag kom tvåa, Tove trea & Johan sist såklart! Bilder kommer imorgon!
Underbar kväll som nu följs med ostbollar, choklad & film!

Nu en fråga till er, vad ska ni göra eller vad har ni gjort ikväll?

Vill du bli veckans blogg?

Då tycker jag att du ska vara med och tävla här och nu. Denna tävlingen avslutas på torsdag och jag kommer att utse finalisterna på måndag så att man har chans att rösta fram tills torsdag.
Alla får lov att anmäla sig till denna tävling men alla som har mig på bloglovin har en fördel och kommer att ha förtur såklart. Lägg till mig och du kommer också att ha förtur, säg till mig i så fall så jag vet det när jag lottar ut finalisterna.
Alla medel är tillåtna så som reklam, länkingar m.m Allt som kan göra så att just du vinner titeln om att bli veckans blogg.
Vinnaren lägger jag upp på min blogg och får en länkning till sin sida. Så vad väntar ni på? Anmäl er här & nu!



Renovering!

Ja då är det renovering utav bloggdesignen helt och hållet! Sitter och småpysslar med det för tillfället därför min blogg är så snygg just nu ^^! Kika in senare och se hur designen ser ut och skriv gärna en kommentar om vad du tycker! PUSS PÅ ER

Bakning!!!

Okej väldigt dålig upptadering från min sida men jag har varken haft tid eller lust. Nu har jag haft ganska mycket i skolan och har velat lägga ner tid och energi på andra saker tillexempel umgås med min familj & pojkvän. Men ska väl bli lite ändring på det nu.
Nej nu ska jag baka kladdkaka, mumsigt. Sen blir det tv & mys med mamma och lillsyrran ♥

Vad ska ni göra?


Jag är väldigt lycklig!

Varför tänker säkert ni då? Jo, det ska jag tala om för er. Idag när jag satt på tåget på väg hem från skolan så kände jag efter ordentligt. Jag har verkligen ett underbart liv!!!

Jag har underbara föräldrar som bryr sig om mig och mina studier m.m.
Jag har kommit in på en utbildning som jag väldigt gärna ville.
Jag har ett underbart förhållande med en kille som är allt jag vill ha & någonsin kommer att vilja ha.
Jag ha en fantastisk syster som jag dock kan vara trött på men det kallas syskonkärlek!
Min blogg har många besökare & statistiken ökar. Dock inte nu eftersom jag inte varit så aktiv!

Idag när jag satt på tåget så smsade min pojke mig och skrev att jag skulle hoppa av i Båstad vilket jag gjorde. Han kom och hämtade mig efter att han slutat jobba. När vi satt i bilen insåg jag att jag är otroligt lycklig & har det hur bra som helst med honom. Det finns liksom ingenting jag skulle vilja ändra eller byta ut eller någonting. Min kärlek som jag äger nu skulle jag inte ens byta ut mot alla pengar i hela världen!
I april har vi varit tillsammans i 1 år & jag är säker på att det blir mycket längre, förhoppningsvis resten av mitt liv. För kär är jag som bara den, känns tomt utan honom och jag är lycklig i hans tillvaro. Jag har fortfarande fjärilar i magen ibland och att kyssa honom känns som att kyssa honom som jag gjorde första gången, helt underbart.
Är ni kära & har förhållande? eller gillar ni någon?

Puss på er!

 


Vinnaren i veckans blogg V.1

Okej, nu äntligen har jag haft tid att fixa med det här! Jag ber om ursäkt om jag varit riktigt dålig på att uppdatera men så är det när man läser till lärare!
Vinnare i veckans blogg blev Rebecka som fick 122 utav 252 möjliga röster. Vi säger grattis till henne!



Tove + Sandra Time!

Okej vet att det har varit dålig uppdateringidag men nu är det så att jag och min underbara vän Tove har haft Tove & sandra time som på den gamla tiden! Vad har vi då gjort idag som har fyllt upp min ti så mycket? Jo, vi bestämde oss för att bada, ett inpuls ryck ifrån min sida. Vi badade i ca: 2 timmar, helt underbart! Sen gick vi hem till Tove och började fixa till våra morötter, frukter, gurkan & dippen som vi hade köpt!
Kan ju inte bli bättre, tv & nyttigheter ME LIKE!
Nu har vi mest suttit & skrattat åt lite lustigt folk och pratat minnen. Ska sova hemma hos Tove med så vet ni det! Tjingeling på er.
PS: Så kul att så många besöker min blogg. Kurvan stiger för varje dag som går typ! PUSS PÅ ER fortsätt så!


Okej!

Nu är jag verkligen supertrött efter att ha suttit och svarat på kommentarer efter kommentarer + att jag har meddelat alla som var med i tävlingen att 10 finalister är klara! Nu kan jag utan att ljuga säga att sägen ropar mitt namn, okej liten lögn var det men i alla fall så hör jag en röst inom mig som säger: Sandra, snälla lägg dig på mig. Lägg dig och gosa med din kudde och med ditt täcke!
Och det är precis vad jag ska göra, god natt på er :)

 


Finalisterna för denna veckan!

Okej, nu är det såhär att jag börjar skolan imorgon och har ingen möjlighet till att fixa med veckans blogg då. Så nu har jag suttit och valt ut 10 finalister som ni kan rösta på. Vill även påminna er om att alla medel är tillåtna nu för att just du ska bli vinnaren. Länka till min blogg, gör reklam, endast fantasin sätter gränser. Jag önskar alla lycka till och tack till alla som har velat vara med, PUSS PÅ ER!





Jag vann ju!

Jag var ju med och tävlade om ett smycke från glanssmycken.se! Och nu har jag fått reda på hur mitt smycke ser ut och det är så sjukt sött och fint. Tycker det är roligt för om jag har uppfattat allting rätt så gör hon unika smycket så det finns inte ett enda som är likadant som mitt. Jag tycker ni ska gå in och kika på hennes hemsida, kanske är där något som faller just dig i smaken?!
Detta söta rosa har i alla fall blivit mitt-->


Mycket snö?!

När jag vaknade imorse och tittade ut så hade det snöat ännu mera så jag var bara tvungen att gå ut, därför det har varit lite segt på uppdateringen på bloggen idag. Jag & min lillasyster klädde på oss efter frukosten och gick ut och fotograferade lite. Helt fantastiskt väder, första gången jag uppskattat snön denna vintern.
Har ni också mycket snö?














UNDERBART <3


Clinique

I julklapp fick jag det här helt fantastiska kittet utav min fabror & faster och jag kan utan att ljuga säga att det är det bästa jag någonsin har använt. Huden blir så underbart len, ungefär som en babyrumpa. Och hyn känns renare och piggare! Jag kan råda alla till att testa det!
Till och med pojken gillade det för även han fick testa på det när jag skulle rengöra mitt ansikte.


Sandras favoriter!

Sitter här och spanar runder på Gina Tricot och andra butiker lite, är riktigt sugen på en ny garderob. Har tittat ut lite a mina favoriter!

Gillar den ljusgråa riktigt mycket vilken tycker ni? Fast det är klart alla tre är riktigt fina & den kan bli din för bara 149:-
Satt även och tittade på lite smycken från cocoo, älskar deras stil & design! Här har nå några utav mina favoriter---->
 
Söt som bara den & kostar 195:-                                   Denna sockertopp kostar 245:-

Nitar är alltid coolt & detta kostar 195:-                    Pärlor är sött som tusan och för detta får du ge 175:-

 Så sjukt snyggt & kostar 245:-


Jag verkligen älskar dessa smyckena, det är helt sjukt. Me like <3
Vad tycker ni, något som faller er i smaken?


Tiden den går...

...så himla fort. För 9 månader sedan träffade jag min största kärlek någonsin. Jag kan än idag minnas vår första kyss som om det vore igår, jag lite för full och du hade knappt druckit. Som tur var såg du igenom det och såg den jag egentligen är och det är jag tacksam för. Jag kommer även ihåg när vi började träffas i början, så försiktiga men ändå nyfikna på att lära känna varandra.
Men det bästa är att efter dessa 9 månader är jag lika kär som jag var från början. Ingenting skulle kunna förändra det jag känner för dig för du är en del utav mig och en bit som jag inte skulle kunna klara mig utan!
Denna pojk är speciell och det finaste man kan tänka sig, vi har det upp och ner ibland men jag älskar dig lika mycket för det! Du är bäst älskling & jag hoppas verkligen att dömningen går bra ikväll och att ni kör försiktigt hem. Hoppas du läser detta när du kommer hem och hör av dig då för jag älskar dig över allt annat ♥


Din blogg kanske?

Vill du vara med och tävla om att bli veckans blogg? Då är det bara att lägga en kommentar och hoppas på att du blir en av de finalister som jag väljer ut! Finalisterna utser jag på torsdag, därefter kan man rösta på sin favorit & vinnaren utses på söndag eller måndag! Alla får vara med och glöm inte hålla utkik på om du kommer med!
Lycka till!



Och kom ihåg att du kan följa min blogg genom att bara trycka ett enkelt klick ;)


4 Januari

Nu sitter jag hemma hos Johan och är supermätt, har precis ätit en stor kebabpizza! Riktigt gott, vilken är er favoritpizza?
Idag var det ju sånt där mysigt väder så vi passade på att spela kort, det blev skitgubbe & det gick inte sådär särskillt bra för mig! Inte min dag idag men måste säga att jag alltid vinner, hehe!



Detta är den största fuskaren som någonsin skådats. Visst fick honom till att inte fuska denna dagen men alla andra gånger har han fuskat, är det så att han är en dålig förlorare kanske? ;)


Hmm, och nu då?

Hmm, om man skulle dra igång ännu en ny veckans blogg tävling?! Tror jag gör det!
PUSS PÅ ER!<3

 


Veckans blogg V.53

Stort grattis till Elin som vann titlen veckans blogg! Själv tycker jag att bloggen är kanonfin och innehåller en massa intressanta saker att läsa om, så vad väntar ni på egentligen? Spana in brudens coola sida!



Håll utkik för snart startar jag en ny veckans blogg tävling, det får ni inte missa!


Rosenröda avtryck!

Det är kallt, vinden biter tag i kinderna och skapar rosenröda avtryck på min hud. En tår sipprar nerför min kind, salt men ändå så söt, den fryser till is.
Mina andetag skapar gråvita moln som söker sig upp mot himmeln, inte ett moln, så tyst och fridfullt.
Men ensam är jag inte, du, så tyst men söt där du står. Ögon som skådar mig från topp till tå, som inte dömer mig, som ser det alla andra inte ser. Ett leende som bara du kan le, med små persikofärgade läppar, så himmelska att kyssa.
Ingenting går längre att förklara, du kysser mig farväl och jag kliver på bussen. Jag lämnar min trygghet, mitt allt, min älskade. Nu vill jag bara tillbaka, för vad är jag utan dig?
Bussen skakar, jag ser dig försvinna och jag önskar att jag inte hade klivit på den där bussen...



En text skriven av mig!


Whatcha Say!

Sitter och lyssnar på musik och har blivit totalt förälskad i Jason Derulos fantastiska låt Whatcha say! Jag tror inte jag är ensam om att tycka om det precis. För dig som inte har hört den -->


Sitter även och funderar på vad man egetligen lyssnar på för musik, för visst är det så att man väljer att lyssna på en viss musik beroende på vilken humör man är på. Musik framkallar vissa känslor, i alla fall hos mig. Är det bara jag som känner så eller är det så för er med?

Tänk vad världen hade varit utan musik, det hade nog inte varit så skoj precis. Vad skulle vi då göra i duschen? För det är väl där de flesta sjunger, haha! ;) Eller, då skulle inte Idolprogrammen underhålla oss! Nej, musik är n del av våra liv som vi nog inte skulle klara oss utan!

Jag vann!

Så himla glad jag blev nu när jag kom hem och såg att jag hade vunnit en tävling! Har vunnit ett smycket från glanssmycken.se , dock inte detta på bilden nedanför! Gå in och titta på hemsidan, supersöta smycken och jag vet ju precis vad jag ska göra med det som jag får!


Gå in och titta på hennes blogg, hon har fler roliga tävlingar!
Vad väntar ni på, klick klick ;)
http://millahoman.blogg.se/

PUSS PÅ ER <3


Lät du henne komma närmre...

...Var hon vackrare än mig? Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig. Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser. Den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut, hur ska man älska nån som har älskat nån förut?





Melissa Horn gör underbara låtar, finns inte en enda jag inte tycker om. Men den här är min favorit ikväll eftersom jag sitter och har sjukt tråkigt. Johan ville att jag skulle stanna hos honom idag men när jag väl är här så sover han (y). Tur datorn är en bra sysselsättning...
Nej nu ska jag låta Mr Bean underhålla mig ett tag, puss på er!


Chokladglass & en passande film!

Har precis varit ute och gått en lång runda, kinderna är sådär härligt röda och sticks nu när de har fått komma in i värmen! Tänkte krypa under täcket och äta chokladglass, dricka vira blåtyra & titta på kalle och chokladfabriken. Den är så sjukt bra den filmen, det är nog en av mina favorit barnfilmer. Vilken är er favoritfilm? Nej nu måste jag kila, vill ju inte missa filmen helt!
Tjingeling på er!


Finalisterna i veckans bloggtävling!

Här har vi veckans finalister, stort grattis till er! Nu gäller det att ragga röster för att slutligen få fram en vinnare, så vad väntar ni på? Ragga röster som bara den så att just du vinner!
Alla medel är tillåtna, reklam m.m! Tävlingen avslutas på måndag.

RSS 2.0